Publikavimo data: 2024-04-05
Veršiena su svogūnais
Troškinta veršiena su svogūnais - apetitą žadinantis patiekalas, kuriame gausu baltymų. Paruošti reikia pusės kilogramo mėsos. Patiekalas patiekiamas su bet kokiomis salotomis, garnyru arba atskirai. Geriausia pirmenybę teikti jaunai jautienai arba veršienai, nes ji būna minkščiausia. Mėsa turi būti šviežia ir po spaudimo greitai įgauti pirminę formą. Šis patiekalas ruošiamas keptuvėje.
Žingsnis 1
Paruoškite veršieną. Sausoje keptuvėje kepkite mėsą ant vidutinės ugnies 5-7 minutes, kol išgaruos skystis. Įpilkite augalinio aliejaus. Kepkite, kol apskrus, 5 minutes. Į mėsą sudėkite svogūnus. Išmaišykite. Kepkite 3 minutes. Užpilkite mėsą karštu vandeniu iki vidurio. Suberkite pipirų grūdelius. Pagardinkite druska. Išmaišykite. Uždenkite dangčiu. Kai vanduo užvirs, sumažinkite ugnį. Virkite 2 valandas, kol mėsa suminkštės.
Kategorijos