Veršiena su svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Veršiena su svogūnais

Troškinta veršiena su svogūnais - apetitą žadinantis patiekalas, kuriame gausu baltymų. Paruošti reikia pusės kilogramo mėsos. Patiekalas patiekiamas su bet kokiomis salotomis, garnyru arba atskirai. Geriausia pirmenybę teikti jaunai jautienai arba veršienai, nes ji būna minkščiausia. Mėsa turi būti šviežia ir po spaudimo greitai įgauti pirminę formą. Šis patiekalas ruošiamas keptuvėje.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Veršiena su svogūnais Žingsnis 1
Paruoškite veršieną. Sausoje keptuvėje kepkite mėsą ant vidutinės ugnies 5-7 minutes, kol išgaruos skystis. Įpilkite augalinio aliejaus. Kepkite, kol apskrus, 5 minutes. Į mėsą sudėkite svogūnus. Išmaišykite. Kepkite 3 minutes. Užpilkite mėsą karštu vandeniu iki vidurio. Suberkite pipirų grūdelius. Pagardinkite druska. Išmaišykite. Uždenkite dangčiu. Kai vanduo užvirs, sumažinkite ugnį. Virkite 2 valandas, kol mėsa suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos