Veršiena, troškinta multicooker keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Veršiena, troškinta multicooker keptuvėje

Veršieną galima laikyti universalia mėsa. Daugumoje pasaulio šalių veršieną mėgstama troškinti su morkomis ir svogūnais. Tačiau ji bus dar sultingesnė, jei į ją įdėsite pomidorų. O saldžioji paprika ir šiek tiek česnako suteiks mėsai dar daugiau išskirtinio skonio. Veršiena, troškinta muliaže, nors ir verdama apie 2 valandas, šeimininkei nesukels rūpesčių. Jums tereikia paruošti daržoves ir mėsą ir sukrauti produktus į namų pagalbininko dubenį.
Gaminimo laikas
115 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Veršiena, troškinta multicooker keptuvėje Žingsnis 1
Veršieną virkite multicooker keptuvėje. Įjunkite "Multicooker" į režimą "Kepti". Nustatykite laikmatį 45 minutėms. Į multicookerio dubenį įpilkite reikiamą kiekį augalinio aliejaus ir palikite 5 min. Tada sudėkite mėsą, svogūnus ir morkas ir troškinkite 40 minučių.

Žingsnis 2

Veršiena, troškinta multicooker keptuvėje Žingsnis 2
Sudėkite likusius produktus. Praėjus nurodytam laikui, į mėsą ir daržoves sudėkite pomidorus, saldžiąją papriką, druską bei pipirus ir išmaišykite. Įjunkite režimą "Troškinys" ir nustatykite laikmatį 60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos