Publikavimo data: 2024-04-05
Veršiena, troškinta multicooker keptuvėje
Veršieną galima laikyti universalia mėsa. Daugumoje pasaulio šalių veršieną mėgstama troškinti su morkomis ir svogūnais. Tačiau ji bus dar sultingesnė, jei į ją įdėsite pomidorų. O saldžioji paprika ir šiek tiek česnako suteiks mėsai dar daugiau išskirtinio skonio. Veršiena, troškinta muliaže, nors ir verdama apie 2 valandas, šeimininkei nesukels rūpesčių. Jums tereikia paruošti daržoves ir mėsą ir sukrauti produktus į namų pagalbininko dubenį.
Žingsnis 1
Veršieną virkite multicooker keptuvėje. Įjunkite "Multicooker" į režimą "Kepti". Nustatykite laikmatį 45 minutėms. Į multicookerio dubenį įpilkite reikiamą kiekį augalinio aliejaus ir palikite 5 min. Tada sudėkite mėsą, svogūnus ir morkas ir troškinkite 40 minučių.
Žingsnis 2
Sudėkite likusius produktus. Praėjus nurodytam laikui, į mėsą ir daržoves sudėkite pomidorus, saldžiąją papriką, druską bei pipirus ir išmaišykite. Įjunkite režimą "Troškinys" ir nustatykite laikmatį 60 minučių.
Kategorijos