Veršienos guliašas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Veršienos guliašas

Tradiciškai manoma, kad mėsos guliašas yra Čekijos ir Vengrijos nacionalinių virtuvių patiekalas. Tačiau jis taip pat paplito Rusijoje. Pagrindinis produktas yra mėsa, geriausia - sultinga veršiena. Į mėsą dedama svogūnų ir kartais morkų. Tradicinis guliašas neapsieina be padažo, kurio pagrindą sudaro pomidorų pasta. Patiekalas gali būti gaminamas puode arba keptuvėje.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Veršienos guliašas Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų ir sudėkite mėsą. Kepkite 7 minutes ant didelės ugnies, kartais pamaišydami.

Žingsnis 2

Veršienos guliašas Žingsnis 2
Mėsą sumaišykite su daržovėmis. Ant apkeptos mėsos sudėkite svogūnus ir troškinkite 5 minutes. Tada sumažinkite ugnį iki vidutinės ir apibarstykite guliašo pagrindą miltais, druska ir pipirais. Gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.

Žingsnis 3

Veršienos guliašas Žingsnis 3
Sudėkite pomidorų pastą ir baigkite virti. Supilkite pomidorų pastą ir verdantį vandenį į keptuvę su mėsa ir daržovėmis ir išmaišykite. Uždenkite guliašą dangčiu ir palikite troškintis, kol mėsa išvirs, maždaug 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, guliašas, receptų knyga, guliašas su pomidorų pasta, guliašas su jautienos kepenimis, guliašas su morkomis

Kategorijos