Veršienos guliašas su daržovėmis multicooker keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Veršienos guliašas su daržovėmis multicooker keptuvėje

Veršienos guliašas su daržovėmis yra sotus ir skanus patiekalas. Šį patiekalą lengva paruošti, o rezultatas - minkšta, skani ir sveika mėsa. Veršiena vertinga tuo, kad termiškai apdorojant mėsa išsaugo beveik visas naudingąsias medžiagas. Veršienos guliašą patiekite karštą, pietums arba vakarienei. Patiekalą galima patiekti su įvairiais garnyrais: bulvių koše, grikiais, makaronais, lengvomis daržovių salotomis ir žalumynais.
Gaminimo laikas
160 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
121 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Veršienos guliašas su daržovėmis multicooker keptuvėje Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną ir kepkite jį su mėsa iki auksinės spalvos "multicooker" keptuvėje "kepimo" režimu 10 minučių. Morkas supjaustykite stambiais gabalėliais ir pridėkite prie mėsos. Tada įberkite susmulkintų pipirų. Kepkite mėsą su daržovėmis dar 5 minutes. Įdėkite išspaustą česnaką ir kepkite dar apie 1 minutę.

Žingsnis 2

Veršienos guliašas su daržovėmis multicooker keptuvėje Žingsnis 2
Atskiroje keptuvėje apkepkite susmulkintą pomidorą. Kai pomidorai taps vientisos konsistencijos, suberkite miltus ir kepkite 2 minutes. Supilkite pomidorų mišinį į multicookerio dubenį, suberkite prieskonius ir gerai išmaišykite. Įpilkite vandens, kad apsemtų mėsos gabalėlius, ir užvirkite. Tada troškinkite guliašą multicooker keptuvėje 130 minučių "troškinimo" režimu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos