Publikavimo data: 2024-06-09
Veršienos guliašas su daržovėmis multicooker keptuvėje
Veršienos guliašas su daržovėmis yra sotus ir skanus patiekalas. Šį patiekalą lengva paruošti, o rezultatas - minkšta, skani ir sveika mėsa. Veršiena vertinga tuo, kad termiškai apdorojant mėsa išsaugo beveik visas naudingąsias medžiagas. Veršienos guliašą patiekite karštą, pietums arba vakarienei. Patiekalą galima patiekti su įvairiais garnyrais: bulvių koše, grikiais, makaronais, lengvomis daržovių salotomis ir žalumynais.
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną ir kepkite jį su mėsa iki auksinės spalvos "multicooker" keptuvėje "kepimo" režimu 10 minučių. Morkas supjaustykite stambiais gabalėliais ir pridėkite prie mėsos. Tada įberkite susmulkintų pipirų. Kepkite mėsą su daržovėmis dar 5 minutes. Įdėkite išspaustą česnaką ir kepkite dar apie 1 minutę.
Žingsnis 2
Atskiroje keptuvėje apkepkite susmulkintą pomidorą. Kai pomidorai taps vientisos konsistencijos, suberkite miltus ir kepkite 2 minutes. Supilkite pomidorų mišinį į multicookerio dubenį, suberkite prieskonius ir gerai išmaišykite. Įpilkite vandens, kad apsemtų mėsos gabalėlius, ir užvirkite. Tada troškinkite guliašą multicooker keptuvėje 130 minučių "troškinimo" režimu.
Kategorijos