Veršienos kepsnys yra sotus pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Veršienos kepsnys yra sotus

Naminis kepsnio variantas. Paprastas ir sotus patiekalas mėsos mėgėjams.
Gaminimo laikas
41 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
248 kcal.
Baltymai
21 g
Riebalai
17 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Veršienos kepsnys yra sotus Žingsnis 1
Iš anksto išimkite kepsnius iš šaldytuvo ir pakuotės ir leiskite jiems pašilti. Iš abiejų pusių pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Veršienos kepsnys yra sotus Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę iki dūmo, įpilkite 1 valgomąjį šaukštą saulėgrąžų aliejaus ir sudėkite kepsnius. Kepkite po minutę iš abiejų pusių. Jei kepsnių kraštai yra riebūs, padėkite juos ant šono ir atremkite į keptuvės šoną. Toliau kepkite po minutę iš abiejų pusių, kaskart apversdami.

Žingsnis 3

Veršienos kepsnys yra sotus Žingsnis 3
Sudėkite smulkintą česnaką ir Provanso žoleles. Užtepkite sviesto ir dar vieną šaukštą saulėgrąžų aliejaus. Apšlakstykite kepsnius sultimis ir kepkite, kol taps norimo apskrudimo. Minkšti - kruvini, šiek tiek kietesni - vidutiniškai iškepti, o gerai iškepti - gerai iškepti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kepti, paprasta, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezoniniai žalumynai, kepsniai, jautienos kepsniai, be bendrų alergenų, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos