Publikavimo data: 2025-08-18
Veršienos kepsnys yra sotus
Naminis kepsnio variantas. Paprastas ir sotus patiekalas mėsos mėgėjams.
Žingsnis 1
Iš anksto išimkite kepsnius iš šaldytuvo ir pakuotės ir leiskite jiems pašilti. Iš abiejų pusių pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę iki dūmo, įpilkite 1 valgomąjį šaukštą saulėgrąžų aliejaus ir sudėkite kepsnius. Kepkite po minutę iš abiejų pusių. Jei kepsnių kraštai yra riebūs, padėkite juos ant šono ir atremkite į keptuvės šoną. Toliau kepkite po minutę iš abiejų pusių, kaskart apversdami.
Žingsnis 3
Sudėkite smulkintą česnaką ir Provanso žoleles. Užtepkite sviesto ir dar vieną šaukštą saulėgrąžų aliejaus. Apšlakstykite kepsnius sultimis ir kepkite, kol taps norimo apskrudimo. Minkšti - kruvini, šiek tiek kietesni - vidutiniškai iškepti, o gerai iškepti - gerai iškepti.
Kategorijos