Publikavimo data: 2024-04-05
Veršienos kotletai
Keptuvėje paruošti veršienos kotletai yra labai skanus ir sotus priedas prie bet kokio garnyro ar salotų. Pagal šį receptą jie kepami pagal šnicelių technologiją, todėl būna labai sultingi. Kepimui reikės mėsos, geriausiai nugarinės. Ji turi būti švelniai raudonos spalvos. Jei veršiena jauna, ji kvepia garuojančiu pienu. Pagal sudėties turtingumą ši mėsa yra viena naudingiausių. Veršiena laikoma liesa mėsa, nes jos nugarinė turi mažiau nei 3 % riebalų.
Žingsnis 1
Iškepkite veršieną. Paimkite pjaustymo lentą. Padėkite ant jos mėsos gabalėlius ir kuo ploniau apskrudinkite iš abiejų pusių. Abi puses pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Paruoškite mėsą. Apvoliokite kotletus miltuose. Kepkite kotletus keptuvėje su augaliniu aliejumi po 1 minutę iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies. Dėkite kotletus ant popierinių rankšluosčių, kad nusivarvėtų aliejaus perteklius.
Kategorijos