Veršienos kotletai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Veršienos kotletai

Keptuvėje paruošti veršienos kotletai yra labai skanus ir sotus priedas prie bet kokio garnyro ar salotų. Pagal šį receptą jie kepami pagal šnicelių technologiją, todėl būna labai sultingi. Kepimui reikės mėsos, geriausiai nugarinės. Ji turi būti švelniai raudonos spalvos. Jei veršiena jauna, ji kvepia garuojančiu pienu. Pagal sudėties turtingumą ši mėsa yra viena naudingiausių. Veršiena laikoma liesa mėsa, nes jos nugarinė turi mažiau nei 3 % riebalų.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
277 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.57/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Veršienos kotletai Žingsnis 1
Iškepkite veršieną. Paimkite pjaustymo lentą. Padėkite ant jos mėsos gabalėlius ir kuo ploniau apskrudinkite iš abiejų pusių. Abi puses pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Veršienos kotletai Žingsnis 2
Paruoškite mėsą. Apvoliokite kotletus miltuose. Kepkite kotletus keptuvėje su augaliniu aliejumi po 1 minutę iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies. Dėkite kotletus ant popierinių rankšluosčių, kad nusivarvėtų aliejaus perteklius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos