Publikavimo data: 2024-04-05
Veršienos troškinys
Veršiena yra viena iš mažai kalorijų turinčių mėsos rūšių. Sugadinti veršienos patiekalą nėra taip sunku, kaip atrodo. Štai kodėl virėjai retai pataria ją gaminti be daržovių. Idealiu deriniu kiekvienai dienai laikoma veršiena su morkomis ir svogūnais. Šį patiekalą galima troškinti ant viryklės puode.
Žingsnis 1
Mėsą troškinkite katile. Į katilą supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite jį ant didelės ugnies. Supilkite mėsą ir daržoves, išmaišykite. Kepkite 8 minutes, kol veršiena taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Į mėsą įpilkite vandens ir prieskonių. Į katilą supilkite kambario temperatūros vandenį, sudėkite lauro lapus, prieskonius (druską, maltus juoduosius pipirus). Sumažinkite liepsną iki vidutinės ir užvirinkite, nuimkite paviršiuje susidariusias putas. Troškinkite mėsą dar 35 minutes uždengę dangčiu.
Kategorijos