Veršienos troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Veršienos troškinys

Veršiena yra viena iš mažai kalorijų turinčių mėsos rūšių. Sugadinti veršienos patiekalą nėra taip sunku, kaip atrodo. Štai kodėl virėjai retai pataria ją gaminti be daržovių. Idealiu deriniu kiekvienai dienai laikoma veršiena su morkomis ir svogūnais. Šį patiekalą galima troškinti ant viryklės puode.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
85 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Veršienos troškinys Žingsnis 1
Mėsą troškinkite katile. Į katilą supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite jį ant didelės ugnies. Supilkite mėsą ir daržoves, išmaišykite. Kepkite 8 minutes, kol veršiena taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Veršienos troškinys Žingsnis 2
Į mėsą įpilkite vandens ir prieskonių. Į katilą supilkite kambario temperatūros vandenį, sudėkite lauro lapus, prieskonius (druską, maltus juoduosius pipirus). Sumažinkite liepsną iki vidutinės ir užvirinkite, nuimkite paviršiuje susidariusias putas. Troškinkite mėsą dar 35 minutes uždengę dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos