Publikavimo data: 2024-06-09
Veršienos zrazy su sūriu ir alyvuogėmis
Veršienos kotletų receptas yra vienas prieinamiausių ir lengviausiai paruošiamų. Įdarui galite naudoti įvairius produktus, tai leidžia išgauti puikų skirtingų skonių patiekalą. Tačiau šį receptą būtinai turėtumėte pasigaminti. Tokių neįprastų ingredientų derinys leidžia paruošti gardų antrą patiekalą, o patiekdami jį kartu su garnyru ir grietinėlės padažu galėsite mėgautis puikiu skoniu. Marinuotos alyvuogės su kietuoju sūriu yra labai skanus įdaras, kuris netapo įkyriai pažįstamas. Veršiena yra skaniausia ir sveikiausia raudona mėsa, kuri yra lengvai virškinama ir neturi daug riebalų.
Žingsnis 1
Sudėkite maltą mėsą, sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, kiaušinius, druską ir prieskonius pagal skonį. Maltą mėsą gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Įdarui kietąjį sūrį sutarkuokite smulkia tarka, alyvuoges supjaustykite apskritimais, bet ne itin smulkiai.
Žingsnis 3
Iš paruoštos maltos mėsos dubenyje atskirkite nedidelius gabalėlius, suformuokite iš jų rutuliukus ir šiek tiek suplokite, į plokštainio vidurį dėkite paruoštą sūrio ir alyvuogių įdarą ir suformuokite zrazus.
Žingsnis 4
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Panardinkite zrazį į aliejų ir kepkite, kol iškeps, maždaug po 10 minučių iš kiekvienos pusės.
Kategorijos