Publikavimo data: 2024-06-09
Viduržemio jūros regiono šoninė ir bulvės
Bulvės su dviejų rūšių šonine dėl itališkų žolelių, sūrio ir kepimo po folija būdo tampa labai sultingos ir aromatingos. Visi skoniai, kurių gausu produktuose, išlieka patiekale ir jį prisotina. Bulvės su šonine taps pagrindiniu vakarienės ar sekmadienio pietų patiekalu, nors tam nereikia išleisti daug pinigų ir laiko. Keletas kulinarinių manipuliacijų ir ant stalo tviska gardus patiekalas.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite plonais žiedais, o šoninę - griežinėliais. Į kepimo skardą įdėkite foliją ir paskleiskite šoninės sluoksnį. Ant viršaus sudėkite bulves.
Žingsnis 2
Šoninę ir bulves pasūdykite ir papipirinkite, pabarstykite žolelėmis ir prieskoniais. Sutarkuokite sūrį ir apibarstykite bulves.
Žingsnis 3
Ant sūrio išdėliokite šoninę juostelėmis ir uždenkite folija. Pašaukite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 30 minučių. Tada ištraukite, nuimkite foliją ir palikite kepti dar 10 minučių.
Kategorijos