Viduržemio jūros regiono stiliaus mėsos kukuliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Viduržemio jūros regiono stiliaus mėsos kukuliai

Atsargūs suktinukai būna labai švelnūs, skonis nuostabus. Patiekalas gaunasi itin dietinis, dar niekada nesu valgęs nieko skanesnio iš krūtinėlės. Pradėkime gaminti kartu.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
21 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.04/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Viduržemio jūros regiono stiliaus mėsos kukuliai Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų.

Žingsnis 2

Viduržemio jūros regiono stiliaus mėsos kukuliai Žingsnis 2
Vištienos filė supjaustykite plonais griežinėliais. Pagardinkite druska, žolelėmis, paprika ir tolygiai įtrinkite prieskonius į kiekvieną griežinėlį.

Žingsnis 3

Viduržemio jūros regiono stiliaus mėsos kukuliai Žingsnis 3
Ant kiekvieno vištienos gabalėlio uždėkite po truputį sūrio ir saulėje džiovintų pomidorų.

Žingsnis 4

Viduržemio jūros regiono stiliaus mėsos kukuliai Žingsnis 4
Alyvuoges smulkiai supjaustykite ir sudėkite į kiekvieną griežinėlį.

Žingsnis 5

Viduržemio jūros regiono stiliaus mėsos kukuliai Žingsnis 5
Kiekvieną gabalėlį atsargiai susukite į ritinėlį. Dėkite ant kepimo skardos, išklotos pergamentu arba folija. Kepkite 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos