Vidutiniškai iškeptas jautienos kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-23

Vidutiniškai iškeptas jautienos kepsnys

Šią mėsą galima ruošti bet kaip, man teko kepti vidutiniškai keptą, labai skanu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
194 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.58/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Vidutiniškai iškeptas jautienos kepsnys Žingsnis 1
Mėsą 30 minučių marinuokite sojų padaže ir garstyčiose.

Žingsnis 2

Sudėkite mėsą į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepkite iš 4 pusių, kol apskrus.

Žingsnis 3

Vidutiniškai iškeptas jautienos kepsnys Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir 5-10 minučių įdėkite mėsą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, klasika, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, grybų sezonas, bulvių sezonas, medaus sezonas, česnakų sezonas, jautienos kepsnys, namų receptai, receptų knyga, bulvių vakarienė, jautienos vakarienė

Kategorijos