Virta adžika su paprikomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Virta adžika su paprikomis

Paprasčiausias adžikos receptas. Jį ruošiant nereikės laikytis jokių griežtų taisyklių. Jei elgsitės pagal receptą, ji bus vidutiniškai aštri, tačiau aštrumą galite padidinti savarankiškai, koreguodami ingredientų rinkinį.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
29 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Virta adžika su paprikomis Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite česnaką, baziliką ir petražoles.

Žingsnis 2

Virta adžika su paprikomis Žingsnis 2
Supjaustykite pomidorus ir abiejų rūšių paprikas. Sudėkite daržoves į puodą.

Žingsnis 3

Virta adžika su paprikomis Žingsnis 3
Maišydami virkite ingredientus ant silpnos ugnies 30 minučių, tada susmulkinkite daržoves panardinamuoju maišytuvu iki vientisos masės. Į puodą suberkite susmulkintą česnaką ir žoleles, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Adžiką virkite dar 30 minučių.

Žingsnis 4

Virta adžika su paprikomis Žingsnis 4
Gautą adžiką supilstykite į stiklainius ir uždarykite dangteliu. Stiklainius reikėtų iš anksto sterilizuoti. Laikykite adžiką vėsioje vietoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos