Virta adžika su paprikomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Virta adžika su paprikomis

Paprasčiausias adžikos receptas. Jį ruošiant nereikės laikytis jokių griežtų taisyklių. Jei elgsitės pagal receptą, ji bus vidutiniškai aštri, tačiau aštrumą galite padidinti savarankiškai, koreguodami ingredientų rinkinį.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
29 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Virta adžika su paprikomis Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite česnaką, baziliką ir petražoles.

Žingsnis 2

Virta adžika su paprikomis Žingsnis 2
Supjaustykite pomidorus ir abiejų rūšių paprikas. Sudėkite daržoves į puodą.

Žingsnis 3

Virta adžika su paprikomis Žingsnis 3
Maišydami virkite ingredientus ant silpnos ugnies 30 minučių, tada susmulkinkite daržoves panardinamuoju maišytuvu iki vientisos masės. Į puodą suberkite susmulkintą česnaką ir žoleles, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Adžiką virkite dar 30 minučių.

Žingsnis 4

Virta adžika su paprikomis Žingsnis 4
Gautą adžiką supilstykite į stiklainius ir uždarykite dangteliu. Stiklainius reikėtų iš anksto sterilizuoti. Laikykite adžiką vėsioje vietoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
virti patiekalai, virti patiekalai, daržovių pusgaminiai, konservavimas, mažai kalorijų, labai aštrus, pomidorų sezonas, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų pusgaminiai, česnakų pusgaminiai, česnakų pusgaminiai

Kategorijos