Publikavimo data: 2024-05-20
Virta jautienos nugarinė
Jautienos nugarinė yra sotus ir labai apetitiškas produktas, nepriklausomai nuo paruošimo būdo. Ją galima kepti orkaitėje, kepti keptuvėje ar net virti. Bet kuriuo iš šių atvejų ji visada išlieka labai skani. Šiame recepte jautienos nugarinė verdama, todėl gaunama pati švelniausia mėsa, kuri tirpsta burnoje. Kad produktas įgautų įdomų skonį, į jį įdedama daržovių.
Žingsnis 1
Į puodą supilkite vandenį, užvirinkite, sudėkite nugarinę, tada nulupkite morkas, supjaustykite jas apskritimais, lauro lapą, pipirus ir žirnelius.
Žingsnis 2
Prieš pat virimo pabaigą įberkite šiek tiek druskos, kad sultinys įgautų šiek tiek sūrumo skonį. Jautieną virkite tol, kol ji išvirs; sultinys turi būti šiek tiek auksinės spalvos, o mėsa, ją perpjovus, neturi būti rausva.
Kategorijos