Virta jautienos nugarinė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Virta jautienos nugarinė

Jautienos nugarinė yra sotus ir labai apetitiškas produktas, nepriklausomai nuo paruošimo būdo. Ją galima kepti orkaitėje, kepti keptuvėje ar net virti. Bet kuriuo iš šių atvejų ji visada išlieka labai skani. Šiame recepte jautienos nugarinė verdama, todėl gaunama pati švelniausia mėsa, kuri tirpsta burnoje. Kad produktas įgautų įdomų skonį, į jį įdedama daržovių.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
53 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
3 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (37 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Virta jautienos nugarinė Žingsnis 1
Į puodą supilkite vandenį, užvirinkite, sudėkite nugarinę, tada nulupkite morkas, supjaustykite jas apskritimais, lauro lapą, pipirus ir žirnelius.

Žingsnis 2

Virta jautienos nugarinė Žingsnis 2
Prieš pat virimo pabaigą įberkite šiek tiek druskos, kad sultinys įgautų šiek tiek sūrumo skonį. Jautieną virkite tol, kol ji išvirs; sultinys turi būti šiek tiek auksinės spalvos, o mėsa, ją perpjovus, neturi būti rausva.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos