Publikavimo data: 2024-06-09
Virta sriuba su rūkyta mėsa ir vištiena
Žirnių sriuba - skanus ir sveikas patiekalas. Šis patiekalas garsėja nuo seniausių laikų. Karšta žirnių sriuba visada traukė savo aromatu ir žavėjo skoniu. Patiekalas tinka šeimos pietums ir vakarienei. Patiekalo skonis sodrus ir išraiškingas. Jis gaminamas lengvai ir paprastai. Geriausia sriubą valgyti karštą ir su grietine.
Žingsnis 1
Paimkite vištieną, supjaustykite ją gabalėliais ir gerai nuplaukite. Žirnius pamirkykite vandenyje.
Žingsnis 2
Į puodą supilkite vandenį ir įmeskite vištienos gabalėlius. Suberkite žirnelius ir virkite 1,5 valandos. Nulupkite bulves, supjaustykite jas kubeliais ir sudėkite į sriubą.
Žingsnis 3
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Morkas sutarkuokite stambia tarka. Į sriubą sudėkite rūkytą mėsą, svogūnus ir morkas. Pagardinkite druska ir įdėkite lauro lapą.
Kategorijos