Virta sriuba su rūkyta mėsa ir vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Virta sriuba su rūkyta mėsa ir vištiena

Žirnių sriuba - skanus ir sveikas patiekalas. Šis patiekalas garsėja nuo seniausių laikų. Karšta žirnių sriuba visada traukė savo aromatu ir žavėjo skoniu. Patiekalas tinka šeimos pietums ir vakarienei. Patiekalo skonis sodrus ir išraiškingas. Jis gaminamas lengvai ir paprastai. Geriausia sriubą valgyti karštą ir su grietine.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (41 bal.)

Žingsnis 1

Virta sriuba su rūkyta mėsa ir vištiena Žingsnis 1
Paimkite vištieną, supjaustykite ją gabalėliais ir gerai nuplaukite. Žirnius pamirkykite vandenyje.

Žingsnis 2

Virta sriuba su rūkyta mėsa ir vištiena Žingsnis 2
Į puodą supilkite vandenį ir įmeskite vištienos gabalėlius. Suberkite žirnelius ir virkite 1,5 valandos. Nulupkite bulves, supjaustykite jas kubeliais ir sudėkite į sriubą.

Žingsnis 3

Virta sriuba su rūkyta mėsa ir vištiena Žingsnis 3
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Morkas sutarkuokite stambia tarka. Į sriubą sudėkite rūkytą mėsą, svogūnus ir morkas. Pagardinkite druska ir įdėkite lauro lapą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su vištiena, sriubos, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, karštieji patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, sriubos su vištienos skrandžiu, sriubos su pomidorų pasta

Kategorijos