Publikavimo data: 2024-10-15
Virta vištienos sultinio sriuba su cukinijomis
Originali ir labai skani vištienos sultinio sriuba patiks kaip pagrindinis dienos patiekalas. Šioje pavasariškai šviesioje sriuboje yra neįprastos cukinijos, kuri suteikia sriubai lengvumo ir gaivumo.
Žingsnis 1
Įdėkite mėsą į verdantį vandenį, kelias minutes pavirkite, nusausinkite ir nuplaukite. Vėl supilkite vandenį, užvirinkite ir 10 minučių virkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 2
Kol sultinys verda, supjaustykite bulves ir morkas gabaliukais. Sudėkite svogūnus prie visos mėsos ir virkite dar 20 minučių.
Žingsnis 3
Cukinijas supjaustykite pusžiedžiais ir apkepkite iš abiejų pusių sausoje keptuvėje.
Žingsnis 4
Kai mėsa pavirs pusvalandį, į sultinį sudėkite bulves ir morkas. Virkite dar 15 minučių. Papriką supjaustykite lygiomis juostelėmis, žoleles smulkiai sukapokite.
Žingsnis 5
Praėjus 15 minučių po bulvių sudėjimo, į sriubą supilkite spagečius. Dar po 3 minučių sudėkite likusias daržoves: cukinijas ir paprikas. Pagardinkite druska ir pipirais. Užvirinkite ir išjunkite ugnį. Palikite 15 minučių pastovėti po dangčiu, tada supilkite žoleles.
Kategorijos