Publikavimo data: 2024-05-19
Virtas jautienos liežuvis
Žingsnis 1
Išvirkite jautienos liežuvį. Pirmąjį vandenį, kuriame buvo mirkomas jautienos liežuvis, pakeiskite šviežiu vandeniu. Užvirinkite ant silpnos ugnies ir virkite 10 minučių. Po to vandenį nusunkite ir puodą išplaukite. Supilkite šviežią vandenį, užvirinkite ir virkite liežuvį 1,5-2 valandas ant silpnos ugnies. Į puodą suberkite morkas, svogūnus, visą pastarnoką ir saliero šaknį, pipirus ir lauro lapą. Virkite dar 30 minučių.
Žingsnis 2
Baigkite virti jautienos liežuvį. Išimkite jautienos liežuvį iš sultinio ir kelioms minutėms įdėkite į šaltą vandenį, kad atvėstų. Tada peiliu atsargiai nuimkite liežuvio odą. Vėl uždėkite sultinį ant ugnies ir pasūdykite. Liežuvį vėl sudėkite į sultinį ir virkite ant silpnos ugnies dar 15 minučių.
Kategorijos