Virtas jautienos liežuvis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Virtas jautienos liežuvis

Gaminimo laikas
225 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
105 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.89/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Virtas jautienos liežuvis Žingsnis 1
Išvirkite jautienos liežuvį. Pirmąjį vandenį, kuriame buvo mirkomas jautienos liežuvis, pakeiskite šviežiu vandeniu. Užvirinkite ant silpnos ugnies ir virkite 10 minučių. Po to vandenį nusunkite ir puodą išplaukite. Supilkite šviežią vandenį, užvirinkite ir virkite liežuvį 1,5-2 valandas ant silpnos ugnies. Į puodą suberkite morkas, svogūnus, visą pastarnoką ir saliero šaknį, pipirus ir lauro lapą. Virkite dar 30 minučių.

Žingsnis 2

Virtas jautienos liežuvis Žingsnis 2
Baigkite virti jautienos liežuvį. Išimkite jautienos liežuvį iš sultinio ir kelioms minutėms įdėkite į šaltą vandenį, kad atvėstų. Tada peiliu atsargiai nuimkite liežuvio odą. Vėl uždėkite sultinį ant ugnies ir pasūdykite. Liežuvį vėl sudėkite į sultinį ir virkite ant silpnos ugnies dar 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos