Virtas rassolnik pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Virtas rassolnik

Sriuba mėgstantiems marinuotus agurkus. Ji būna skani ir soti. O svarbiausia, kad ji greita ir paprasta!
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.83/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Virtas rassolnik Žingsnis 1
Nuplaukite mėsą ir išvirkite sultinį. Įdėkite lauro lapų, druskos ir pipirų pagal skonį.

Žingsnis 2

Virtas rassolnik Žingsnis 2
Perlines kruopas virkite, kol jos bus pusiau išvirusios.

Žingsnis 3

Virtas rassolnik Žingsnis 3
Keptuvėje pakepinkite svogūnus ir morkas.

Žingsnis 4

Virtas rassolnik Žingsnis 4
Marinuotus agurkus supjaustykite griežinėliais, dalį jų galima sutarkuoti stambia tarka. Sudėkite prie svogūnų ir morkų ir įpilkite pomidorų pastos. Troškinkite kelias minutes.

Žingsnis 5

Išimkite mėsą iš sultinio, atskirkite ją nuo kaulo, susmulkinkite ir sudėkite atgal.

Žingsnis 6

Virtas rassolnik Žingsnis 6
Sudėkite perlines kruopas ir daržoves į puodą. Į tą patį puodą sudėkite nuluptas ir supjaustytas bulves.

Žingsnis 7

Virtas rassolnik Žingsnis 7
Virkite, kol suminkštės.

Žingsnis 8

Nukelkite nuo ugnies ir palikite po dangčiu 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos, rassolnik, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, sala, pietūs, morkų sezonas, česnakų sezonas, receptų knyga, rassolnik su perlu, sriubos su perlu, sriubos su perlu, sriubos su marinuotais agurkais, sriubos su pomidorų pasta, rassolnik su marinuotais agurkais

Kategorijos