Publikavimo data: 2024-06-22
Virtas rassolnik
Sriuba mėgstantiems marinuotus agurkus. Ji būna skani ir soti. O svarbiausia, kad ji greita ir paprasta!
Žingsnis 1
Nuplaukite mėsą ir išvirkite sultinį. Įdėkite lauro lapų, druskos ir pipirų pagal skonį.
Žingsnis 2
Perlines kruopas virkite, kol jos bus pusiau išvirusios.
Žingsnis 3
Keptuvėje pakepinkite svogūnus ir morkas.
Žingsnis 4
Marinuotus agurkus supjaustykite griežinėliais, dalį jų galima sutarkuoti stambia tarka. Sudėkite prie svogūnų ir morkų ir įpilkite pomidorų pastos. Troškinkite kelias minutes.
Žingsnis 5
Išimkite mėsą iš sultinio, atskirkite ją nuo kaulo, susmulkinkite ir sudėkite atgal.
Žingsnis 6
Sudėkite perlines kruopas ir daržoves į puodą. Į tą patį puodą sudėkite nuluptas ir supjaustytas bulves.
Žingsnis 7
Virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 8
Nukelkite nuo ugnies ir palikite po dangčiu 10 minučių.
Kategorijos