Virtas rassolnik su antiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Virtas rassolnik su antiena

Rassolnik - tai sriuba, gaminama iš marinuotų agurkų. Pagrindinis jos ingredientas - sūrymas, t. y. druskos tirpalas, arba skystis, susidarantis marinuojant agurkus ar raugintus kopūstus. Tai senas rusiškas patiekalas, anksčiau jis buvo vadinamas "kalja". Jis buvo gaminamas su mėsa, vištiena, antiena, inkstais ir patiekiamas su pyragais ir pirožkais. Rassolnik su antimi yra apetitą žadinantis pirmasis patiekalas.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
120 min.
Kalorijos
272 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.88/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Virtas rassolnik su antiena Žingsnis 1
Iš anties pagaminkite sultinį. Sudėkite mėsą į puodą, užpilkite šaltu vandeniu, uždenkite dangčiu ir pastatykite ant didelės ugnies, kad vanduo greitai užvirtų, tada sumažinkite ugnį, kad vanduo greitai neužvirtų. Verdant atsiradusias putas pašalinkite skepetaite. Praėjus 1 valandai nuo virimo pradžios įberkite druskos. Kai mėsa bus paruošta, ją reikia išimti iš sultinio ir sudėti į kitą dubenį, o sultinį perkošti. Į sultinį suberkite perlines kruopas ir virkite ant silpnos ugnies 35 minutes.

Žingsnis 2

Virtas rassolnik su antiena Žingsnis 2
Svogūnus, morkas ir marinuotus agurkus 5 minutes kepkite augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Į sultinį su perlinėmis kruopomis sudėkite bulves, pakepintus svogūnus ir morkas, lauro lapą ir virkite 20-25 minutes, kol suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos, rassolnik, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, sala, pietūs, morkų sezonas, česnakų sezonas, receptų knyga, rassolnik su perlu, sriubos su perlu, sriubos su perlu, sriubos su marinuotais agurkais, sriubos su pomidorų pasta, rassolnik su marinuotais agurkais

Kategorijos