Virtas rassolnik su sūriu ir pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Virtas rassolnik su sūriu ir pienu

Sotus rassolnik su sūriu ir pienu yra sotus patiekalas, kurį sudaro kiauliena, rūkyta krūtinėlė ir bulvės, patiekalo pagrindas - marinuoti agurkai. Be to, šiame recepte naudojamas sūris ir pienas, kurie neutralizuoja agurkų rūgštingumą, todėl patiekalas tampa švelnesnis ir pikantiškesnio skonio.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
209 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Virtas rassolnik su sūriu ir pienu Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Į puodą įpilkite vandens ir virkite mėsą ant vidutinės ugnies apie 20 minučių.

Žingsnis 2

Virtas rassolnik su sūriu ir pienu Žingsnis 2
Bulves supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Po 20 minučių siųskite į puodą su mėsa. Bulves virkite 7-10 minučių. Rūkytą krūtininę supjaustykite griežinėliais ir kepkite ant sausos keptuvės 5-7 minutes.

Žingsnis 3

Virtas rassolnik su sūriu ir pienu Žingsnis 3
Smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną. Sutarkuokite morkas. Keptuvėje saulėgrąžų aliejuje 5 minutes pakepinkite svogūnus ir morkas. Sūdytus agurkus supjaustykite kubeliais ir sudėkite į kepintas daržoves. Kepkite dar 5 minutes.

Žingsnis 4

Virtas rassolnik su sūriu ir pienu Žingsnis 4
Į sultinį sudėkite iškeptą rūkytą krūtininę, pakepintus svogūnus ir morkas. Atskirame dubenyje sumaišykite pieną ir miltus iki vientisos masės. Į puodą suberkite tarkuotą sūrį ir pieno bei miltų mišinį. Pagal skonį sriubą pagardinkite druska ir mėsos prieskoniais. Virkite 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos, rassolnik, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, sala, pietūs, morkų sezonas, česnakų sezonas, receptų knyga, rassolnik su perlu, sriubos su perlu, sriubos su perlu, sriubos su marinuotais agurkais, sriubos su pomidorų pasta, rassolnik su marinuotais agurkais

Kategorijos