Publikavimo data: 2024-04-05
Virtas veršienos patiekalas
Virtas veršienos troškinys yra labai skanus ir sveikas dietinis patiekalas. Mėsoje ne tik gausu baltymų, bet ir folio rūgšties, kalio, cinko ir geležies. Ji lengvai virškinama. Virtą garuose veršieną galima ruošti įvairiais būdais, tačiau patogiausia tai daryti daugiafunkcinėje keptuvėje. Rinkdamiesi veršieną, atkreipkite dėmesį į jos išvaizdą. Ji turėtų būti šviesiai raudona. Jauna mėsa kvepia garintu pienu.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Sudėkite gabalėlius į lėkštę. Pabarstykite druska, įpilkite augalinio aliejaus ir išmaišykite rankomis. Kiekvieną gabalėlį pabarstykite maltais juodaisiais pipirais. Išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite veršieną. Sudėkite mėsos gabalėlius į garintuvo krepšį. Pripildykite daugiafunkcinį puodą karšto vandens iki vidurio. Įdėkite lentyną su mėsa. Uždarykite dangtį. Pasirinkite virimo garuose funkciją ir nustatykite 1,5 valandos trukmę. Po virimo palikite garuose virtą veršieną multicooker keptuvėje dar 30 minučių ant kaitvietės.
Kategorijos