Virti barščiai ant jautienos kaulų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Virti barščiai ant jautienos kaulų

Šis receptas yra mėgstamiausias mano mamos receptas, jis mane sugrąžina į vaikystę. Sriuba labai kvapni ir skani.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
75 min.
Kalorijos
61 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Virti barščiai ant jautienos kaulų Žingsnis 1
Sudėkite kaulus kartu su burokėliais ir virkite 2-3 valandas, pasūdykite.

Žingsnis 2

Virti barščiai ant jautienos kaulų Žingsnis 2
Kai sultinys bus paruoštas, išimkite kaulus ir burokėlius, sudėkite smulkiai supjaustytas bulves.

Žingsnis 3

Virti barščiai ant jautienos kaulų Žingsnis 3
Kai bulvės išvirs, suberkite smulkiai supjaustytus kopūstus ir virkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 4

Virti barščiai ant jautienos kaulų Žingsnis 4
Į keptuvę supilkite aliejų, pakepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus, sudėkite morkas ir stambiai sutarkuotus burokėlius.

Žingsnis 5

Į likusias daržoves sudėkite kepsnį ir smulkiai supjaustykite mėsą, supilkite į sriubą ir virkite 30-40 minučių, kol visos daržovės išvirs. Pačioje pabaigoje įdėkite lauro lapą ir česnaką.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, barščiai, paprasta, mažai kalorijų, vakarienė, kopūstų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, burokėlių sezonas, česnakų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, barščiai su burokėliais, barščiai su jautiena, sriubos su raudonosiomis pupelėmis, sriubos su burokėliais, barščiai su kopūstais, sriubos su pomidorų pasta, barščiai su bulvėmis

Kategorijos