Publikavimo data: 2025-08-17
Virti barščiai ant jautienos kaulų
Šis receptas yra mėgstamiausias mano mamos receptas, jis mane sugrąžina į vaikystę. Sriuba labai kvapni ir skani.
Žingsnis 1
Sudėkite kaulus kartu su burokėliais ir virkite 2-3 valandas, pasūdykite.
Žingsnis 2
Kai sultinys bus paruoštas, išimkite kaulus ir burokėlius, sudėkite smulkiai supjaustytas bulves.
Žingsnis 3
Kai bulvės išvirs, suberkite smulkiai supjaustytus kopūstus ir virkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 4
Į keptuvę supilkite aliejų, pakepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus, sudėkite morkas ir stambiai sutarkuotus burokėlius.
Žingsnis 5
Į likusias daržoves sudėkite kepsnį ir smulkiai supjaustykite mėsą, supilkite į sriubą ir virkite 30-40 minučių, kol visos daržovės išvirs. Pačioje pabaigoje įdėkite lauro lapą ir česnaką.
Kategorijos