Publikavimo data: 2024-05-25
Virti Kubanės barščiai
Kubanės tiršti, sotūs barščiai iš mėsos ir daržovių, paperkantys savo skoniu ir spalva. Kubanės barščiai gali būti gaminami įvairiai, tačiau yra būdingų šio patiekalo sudedamųjų dalių - produktų ir padažų rinkinys. Klasikiniai Kubanės barščiai verdami ant mėsos ir kaulų sultinio.
Žingsnis 1
Užpilkite mėsą vandeniu. Sudėkite smulkintas morkas, svogūnus, žirnelius, lauro lapą, virkite 2 valandas. Keptuvėje pakepinkite svogūną, tada sudėkite burokėlius ir morkas, papriką, kepkite 5 min. Sudėkite pomidorus ir pomidorų pastą ir virkite, kol daržovės suminkštės.
Žingsnis 2
Mėsą iš sultinio supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite atgal į sultinį. Į mėsą sudėkite supjaustytas bulves ir kopūstus. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Virkite 15 minučių. Tada sudėkite keptas daržoves ir virkite dar 10 minučių.
Kategorijos