Virti Kubanės barščiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Virti Kubanės barščiai

Kubanės tiršti, sotūs barščiai iš mėsos ir daržovių, paperkantys savo skoniu ir spalva. Kubanės barščiai gali būti gaminami įvairiai, tačiau yra būdingų šio patiekalo sudedamųjų dalių - produktų ir padažų rinkinys. Klasikiniai Kubanės barščiai verdami ant mėsos ir kaulų sultinio.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
88 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Virti Kubanės barščiai Žingsnis 1
Užpilkite mėsą vandeniu. Sudėkite smulkintas morkas, svogūnus, žirnelius, lauro lapą, virkite 2 valandas. Keptuvėje pakepinkite svogūną, tada sudėkite burokėlius ir morkas, papriką, kepkite 5 min. Sudėkite pomidorus ir pomidorų pastą ir virkite, kol daržovės suminkštės.

Žingsnis 2

Virti Kubanės barščiai Žingsnis 2
Mėsą iš sultinio supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite atgal į sultinį. Į mėsą sudėkite supjaustytas bulves ir kopūstus. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Virkite 15 minučių. Tada sudėkite keptas daržoves ir virkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, barščiai, paprasta, mažai kalorijų, vakarienė, kopūstų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, burokėlių sezonas, česnakų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, barščiai su burokėliais, barščiai su jautiena, sriubos su raudonosiomis pupelėmis, sriubos su burokėliais, barščiai su kopūstais, sriubos su pomidorų pasta, barščiai su bulvėmis

Kategorijos