Publikavimo data: 2024-03-25
Virti lęšiai su vištiena ir svogūnais
Labai dažnai lęšiai aplenkiami, tačiau ši ankštinė daržovė yra labai naudinga. Lęšiuose yra daug baltymų ir mikroelementų. Lęšių galima dėti į įvairius patiekalus. Taip pat galima tiesiog išvirti ir patiekti kaip garnyrą. Išvirkite lęšių, įdėkite keptos vištienos filė su svogūnais ir skanus mažai kaloringas patiekalas bus paruoštas. Jis tikrai patiks tiems, kurie saugo savo figūrą. O kad virti lęšiai būtų dar skanesni, įberkite žolelių ir alyvuogių aliejaus.
Žingsnis 1
Užpilkite lęšius dideliu kiekiu šalto vandens ir padėkite juos ant ugnies. Pasūdykite vandenį, užvirinkite ir virkite lęšius ant silpnos ugnies apie 30 minučių. Kai išvirs, nusausinkite lęšius per sietelį.
Žingsnis 2
Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 4
Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę ir augaliniame aliejuje 3 minutes pakepinkite svogūnus ir česnakus.
Žingsnis 6
Sudėkite vištieną ir viską kartu kepkite 7-10 minučių, kol vištiena iškeps. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 7
Sudėkite lęšius ir vištieną į lėkštę.
Žingsnis 8
Papuoškite vyšniniu pomidoru.
Kategorijos