Publikavimo data: 2024-06-12
Virti taukai
Kiaulienos lašiniai ir iš jų pagaminti patiekalai visada buvo populiarūs slavų ir Rytų Europos šalyse. Plonai supjaustyti rūkytų arba virtų lašinių griežinėliai tirpsta burnoje. Švelnūs, apskrudę ir pamirkyti prieskoniuose lašiniai bus idealus užkandis stalui. Yra daugybė lašinių gaminimo variantų. Šiam receptui reikės lauro lapo, druskos, maltų juodųjų pipirų ir žirnių. Nepamirškite paprikos. Ji ne tik pagerins virtų lašinių skonį, bet ir padarys patiekalą ryškesnį ir apetitiškesnį!
Žingsnis 1
Į gilų puodą suberkite druską, lauro lapą ir juoduosius pipirus. Į puodą supilkite kiaulienos lašinius.
Žingsnis 2
Sudedamąsias dalis užpilkite vandeniu ir uždengę dangtį ant vidutinės ugnies 25 minutes virkite lašinius, kai jie pradės virti.
Žingsnis 3
Išimkite lašinius iš vandens ir nusausinkite. Padėkite juos ant atskiros lėkštės ir apvoliokite paprikoje.
Žingsnis 4
Suvyniokite paruoštus lašinius į pergamentą arba foliją. Palikite jį 2 valandoms, kad įsigertų prieskonių.
Žingsnis 5
Išvyniokite pergamentą ir išimkite taukus. Jis turėtų įsigerti į prieskonius. Supjaustykite lašinius plonais griežinėliais ant pjaustymo lentelės. Atlikta!
Kategorijos