Publikavimo data: 2024-06-09
Virtos bulvės su sūrio padažu
Bulvės yra visų mėgstama daržovė, kurią galima įvairiai naudoti gaminant maistą. Jos derinamos su daugeliu produktų ir kasdieniniame valgiaraštyje nenusibosta. Virtos bulvės su sūrio padažu - iš pirmo žvilgsnio elementarus patiekalas. Tačiau, nepaisant paprastumo, jis labai skanus: kreminio sūrio padažo su žolelėmis ir minkštų virtų bulvių derinys sukuria nuostabią skonio harmoniją.
Žingsnis 1
Sumaišykite kreminį sūrį su grietinėle, įberkite juodųjų pipirų ir druskos. Kaitinkite vandens vonelėje maišydami, kol masė taps vientisa. Tada sumažinkite kaitrą iki mažos, sudėkite smulkintą česnaką ir žoleles ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Bulves virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, ir nusausinkite. Sudėkite bulves į lėkštes, užpilkite sūrio padažu, kuris turėtų būti šiltas, ir papuoškite smulkintomis petražolėmis arba krapais.
Kategorijos