Virtos bulvės su sūrio padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Virtos bulvės su sūrio padažu

Bulvės yra visų mėgstama daržovė, kurią galima įvairiai naudoti gaminant maistą. Jos derinamos su daugeliu produktų ir kasdieniniame valgiaraštyje nenusibosta. Virtos bulvės su sūrio padažu - iš pirmo žvilgsnio elementarus patiekalas. Tačiau, nepaisant paprastumo, jis labai skanus: kreminio sūrio padažo su žolelėmis ir minkštų virtų bulvių derinys sukuria nuostabią skonio harmoniją.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
112 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Virtos bulvės su sūrio padažu Žingsnis 1
Sumaišykite kreminį sūrį su grietinėle, įberkite juodųjų pipirų ir druskos. Kaitinkite vandens vonelėje maišydami, kol masė taps vientisa. Tada sumažinkite kaitrą iki mažos, sudėkite smulkintą česnaką ir žoleles ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Virtos bulvės su sūrio padažu Žingsnis 2
Bulves virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, ir nusausinkite. Sudėkite bulves į lėkštes, užpilkite sūrio padažu, kuris turėtų būti šiltas, ir papuoškite smulkintomis petražolėmis arba krapais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos