Žingsnis 1
Nuplaukite bulves.
Žingsnis 2
Nulupkite žievelę ir užpilkite ją šaltu vandeniu.
Žingsnis 3
Supjaustykite dideliais gabalais.
Žingsnis 4
Pasūdykite, sudėkite ant viryklės. Užvirus nugriebkite putas. Virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 5
Paimkime vištienos kepenėles, nuplaukime jas.
Žingsnis 6
Supjaustykite dideliais gabalais.
Žingsnis 7
Paruoškime daržoves.
Žingsnis 8
Mes jį nuplausime ir išvalysime.
Žingsnis 9
Smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną.
Žingsnis 10
Morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 11
Keptuvę statykite ant kaitlentės, supilkite aliejų.
Žingsnis 12
Įdėkite kepenis ir išmaišykite.
Žingsnis 13
Paruoškime prieskonių.
Žingsnis 14
Supilkite jas kartu su kepenimis.
Žingsnis 15
Sudėkite smulkintus svogūnus.
Žingsnis 16
Įdėkite morkas.
Žingsnis 17
Nuo bulvių nugriebkite putas.
Žingsnis 18
Paruoškite grietinės įdarą. Vienas šaukštas grietinės ir 50 ml vandens.
Žingsnis 19
Įdarą išmaišykite ir supilkite į keptuvę su kepenimis.
Žingsnis 20
Uždenkite dangčiu ir troškinkite 5 minutes.
Žingsnis 21
Paruoškime sviestą.
Žingsnis 22
Nusunkite vandenį nuo bulvių ir supilkite aliejų.
Žingsnis 23
Padėkite jį ant lėkščių. Gero apetito.