Publikavimo data: 2024-04-06
Virtos kiaulienos mėsainiai
Virta kiauliena boujenina yra skanus ir sveikas patiekalas. Jame išlieka kuo daugiau naudingų savybių, o kalorijų nėra daug. Receptas nesudėtingas, tačiau virkite mėsą ant viryklės bent 2 valandas, žiūrėdami, kad vanduo neišvirtų. Priklausomai nuo skonio, patiekalą galite pasigaminti aštrų arba pikantišką, papildydami receptą mėgstamais prieskoniais.
Žingsnis 1
Išvirkite mėsą. Sudėkite kiaulieną į puodą ir užpilkite vandeniu iki kraštų. Įdėkite svogūno žievelę ir neluptą česnako galvutę. Virkite bulvieną 2 valandas, žiūrėdami, kad vanduo neišvirtų.
Žingsnis 2
Į mėsą suberkite prieskonius ir baigkite kepti. Mėsos gabalą atvėsinkite, šiek tiek nusausinkite, įtrinkite prieskonių ir garstyčių mišiniu, suvyniokite į foliją arba maistinę plėvelę. Dėkite boujeniną į šaldytuvą ir palikite 10-12 valandų.
Kategorijos