Virtos kiaulienos mėsainiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Virtos kiaulienos mėsainiai

Virta kiauliena boujenina yra skanus ir sveikas patiekalas. Jame išlieka kuo daugiau naudingų savybių, o kalorijų nėra daug. Receptas nesudėtingas, tačiau virkite mėsą ant viryklės bent 2 valandas, žiūrėdami, kad vanduo neišvirtų. Priklausomai nuo skonio, patiekalą galite pasigaminti aštrų arba pikantišką, papildydami receptą mėgstamais prieskoniais.
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
183 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Garstyčios
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.87/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Virtos kiaulienos mėsainiai Žingsnis 1
Išvirkite mėsą. Sudėkite kiaulieną į puodą ir užpilkite vandeniu iki kraštų. Įdėkite svogūno žievelę ir neluptą česnako galvutę. Virkite bulvieną 2 valandas, žiūrėdami, kad vanduo neišvirtų.

Žingsnis 2

Virtos kiaulienos mėsainiai Žingsnis 2
Į mėsą suberkite prieskonius ir baigkite kepti. Mėsos gabalą atvėsinkite, šiek tiek nusausinkite, įtrinkite prieskonių ir garstyčių mišiniu, suvyniokite į foliją arba maistinę plėvelę. Dėkite boujeniną į šaldytuvą ir palikite 10-12 valandų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos