Žingsnis 1
Paruoškite prieskrandį. Įmerkite žvynelinę į druskos, vandens ir acto tirpalą ir palaikykite ją 6-8 valandas. Tada ištraukite šermukšnį iš tirpalo ir nuplaukite. Sudėkite žvynus į puodą, užpilkite vandeniu ir pastatykite ant ugnies. Užvirinkite, pavirkite 5 minutes ir nuleiskite vandenį. Tai atlikite du kartus. Trečią kartą virkite, kol trebukė bus paruošta - 5 valandas, pasūdykite vandenį ir įdėkite lauro lapą.
Žingsnis 2
Troškinkite triušieną. Iškepusią triušieną atvėsinkite, supjaustykite juostelėmis ir sudėkite į puodą. Į puodą taip pat sudėkite daržoves. Įpilkite grietinės ir pipirų, užvirinkite ir troškinkite patiekalą ant silpnos ugnies 10 minučių.