Publikavimo data: 2024-05-25
Virtos menkės
Žarnynas yra skrandžio dalis, kurią daugiausia sudaro lygiųjų raumenų skaidulos. Jo spalva gali būti nuo šviesiai rausvos iki tamsiai pilkos. Vidinė prieskrandžio pusė padengta plonomis ataugomis, kurios didina karvės skrandžio tūrį ir padeda virškinimo metu. Virtame prieskrandyje yra daug baltymų ir riebalų, o jo kaloringumas nedidelis. Tuo pat metu prieskrandyje nėra angliavandenių, o tai naudinga diabetu sergantiems žmonėms.
Žingsnis 1
Paruoškite prieskrandį. Įmerkite žvynelinę į druskos, vandens ir acto tirpalą ir palaikykite ją 6-8 valandas. Tada ištraukite šermukšnį iš tirpalo ir nuplaukite. Sudėkite žvynus į puodą, užpilkite vandeniu ir pastatykite ant ugnies. Užvirinkite, pavirkite 5 minutes ir nuleiskite vandenį. Tai atlikite du kartus. Trečią kartą virkite, kol trebukė bus paruošta - 5 valandas, pasūdykite vandenį ir įdėkite lauro lapą.
Žingsnis 2
Troškinkite triušieną. Iškepusią triušieną atvėsinkite, supjaustykite juostelėmis ir sudėkite į puodą. Į puodą taip pat sudėkite daržoves. Įpilkite grietinės ir pipirų, užvirinkite ir troškinkite patiekalą ant silpnos ugnies 10 minučių.
Kategorijos