Virtos sriubos su vištiena ir vermišeliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Virtos sriubos su vištiena ir vermišeliais

Vištienos sriubos mano šeimoje ypač populiarios. Vištienos sriuba su bulvėmis ir vermišeliais yra soti, kvapni ir labai skani. Ją galima paruošti per mažiau nei valandą iš įprastų produktų.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
10 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Virtos sriubos su vištiena ir vermišeliais Žingsnis 1
Į verdantį vandenį sudėkite vištienos filė. Virkite, kol atsiras putų. Nusunkite pirmąjį sultinį, nuplaukite mėsą. Apie 20 minučių virkite pasūdytame vandenyje.

Žingsnis 2

Virtos sriubos su vištiena ir vermišeliais Žingsnis 2
Nulupkite svogūnus ir morkas. Svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite stambia tarka. Sudėkite svogūnus ir morkas į puodą su mėsa, virkite 10 minučių.

Žingsnis 3

Virtos sriubos su vištiena ir vermišeliais Žingsnis 3
Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais ir sudėkite į puodą su mėsa, svogūnais ir morkomis. Viską kartu virkite 10 minučių.

Žingsnis 4

Virtos sriubos su vištiena ir vermišeliais Žingsnis 4
Sudėkite vermišelius, lauro lapą ir prieskonius. Viską kartu virkite dar 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su vištiena, sriubos, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, karštieji patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, sriubos su vištienos skrandžiu, sriubos su pomidorų pasta

Kategorijos