Publikavimo data: 2025-08-20
Virtos sriubos su vištiena ir vermišeliais
Vištienos sriubos mano šeimoje ypač populiarios. Vištienos sriuba su bulvėmis ir vermišeliais yra soti, kvapni ir labai skani. Ją galima paruošti per mažiau nei valandą iš įprastų produktų.
Žingsnis 1
Į verdantį vandenį sudėkite vištienos filė. Virkite, kol atsiras putų. Nusunkite pirmąjį sultinį, nuplaukite mėsą. Apie 20 minučių virkite pasūdytame vandenyje.
Žingsnis 2
Nulupkite svogūnus ir morkas. Svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite stambia tarka. Sudėkite svogūnus ir morkas į puodą su mėsa, virkite 10 minučių.
Žingsnis 3
Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais ir sudėkite į puodą su mėsa, svogūnais ir morkomis. Viską kartu virkite 10 minučių.
Žingsnis 4
Sudėkite vermišelius, lauro lapą ir prieskonius. Viską kartu virkite dar 5 minutes.
Kategorijos