Publikavimo data: 2025-08-18
Visada raudonieji barščiai
Barščiai yra tradicinis slaviškas patiekalas, žinomas visame pasaulyje. Yra daugybė paruošimo variantų, tačiau mes esame artimi tradiciniam. Jis išsiskiria gražia spalva, o svarbiausia - sodriu skoniu. Pagal šį receptą barščiai visada būna raudoni, ir į juos nereikia dėti pomidorų pastos. Svarbiausia imti sultingą burokėlį, nuo jo priklausys galutinė barščių spalva. Jei burokėlis sultingas, sriuba bus bordo spalvos, jei burokėlis sausas, spalva nebus tokia intensyvi, bet visada bus raudona.
Žingsnis 1
Nuplaukite mėsą su kaulu, užpilkite ją vandeniu ir sudėkite ant viryklės. Kai vanduo užvirs, surinkite visas putas ir virkite mėsą apie 1 valandą.
Žingsnis 2
Nulupkite daržovių odelę. Bulves ir svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite korėjietiška tarka.
Žingsnis 3
Burokėlius taip pat sutarkuokite korėjietiška morkų tarka, sudėkite į dubenį ir užpilkite 1 šaukštu acto, gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Susmulkinkite kopūstus plonomis juostelėmis.
Žingsnis 5
Kai mėsa išvirs, išimkite ją iš puodo, nedideliais gabalėliais atskirkite mėsą nuo kaulo, į sultinį suberkite kopūstus, įberkite druskos. Užvirus virkite 10 minučių, sudėkite bulves ir vėl virkite 10 minučių. Nuimkite puodą nuo viryklės ir paruoškite barščių padažą.
Žingsnis 6
Pakepinkite morkas ir svogūnus iki auksinės spalvos, sudėkite marinuotus burokėlius, išmaišykite ir pakepinkite.
Kai padažas bus paruoštas, puodą vėl uždėkite ant viryklės, sudėkite daržoves ir mėsą, įdėkite lauro lapą. Užvirinkite ir nuimkite nuo viryklės.
Kategorijos