Viščiukas po skrybėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Viščiukas po skrybėle

Šią vištieną išmokau gaminti iš savo mamos. Visiems ji labai patinka.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
237 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.7/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Viščiukas po skrybėle Žingsnis 1
Vištieną nuplaukite ir sudėkite ant pergamento. Pasūdykite ir pagardinkite mėgstamais prieskoniais. Dėkite į iki 180-200 °C įkaitintą orkaitę 20 minučių.

Žingsnis 2

Viščiukas po skrybėle Žingsnis 2
Nulupkite česnaką ir sutarkuokite jį nedidele tarka arba susmulkinkite česnakų spaustuku. Sumaišykite su majonezu.

Žingsnis 3

Viščiukas po skrybėle Žingsnis 3
Iš orkaitės išimkite iškepusią vištieną ir gausiai aptepkite česnakiniu majonezu. Dėkite atgal į orkaitę 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos