Viščiukas suvyniotas į paltą. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Viščiukas suvyniotas į paltą.

Geras šventinio stalo receptas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
152 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.67/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Viščiukas suvyniotas į paltą. Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite kepsneliais, apvoliokite juos ajika, pabarstykite druska ir apkepkite iš abiejų pusių, kol taps traškūs.

Žingsnis 2

Viščiukas suvyniotas į paltą. Žingsnis 2
Pomidorai supjaustomi apskritimais.

Žingsnis 3

Viščiukas suvyniotas į paltą. Žingsnis 3
Sutarkuokite sūrį ir sumaišykite su grietine.

Žingsnis 4

Viščiukas suvyniotas į paltą. Žingsnis 4
Supjaustykite pitą riekelėmis, sudėkite vištieną ir pomidorus, suvyniokite ir aptepkite tepamuoju sūriu. Dėkite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos