Publikavimo data: 2025-08-19
Vištiena a la parmigiano.
Originaliame "A la Parmigiano" recepte naudojama vištienos krūtinėlė, tačiau aš naudojau vištienos šlauneles be kaulų. Jos yra sultingesnės.
Žingsnis 1
Į vištienos šlaunelių mėsą pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Vištieną apvoliokite miltuose, kiaušinyje ir džiūvėsėliuose.
Žingsnis 3
Kepkite apkeptą vištieną aliejuje po 5 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 4
Paruoškite faršą. Augaliniame aliejuje apkepkite griežinėliais supjaustytus grybus ir svogūnus, kol taps auksiniai.
Žingsnis 5
Sudėkite smulkintus pomidorus ir kepkite 5 minutes.
Žingsnis 6
Smulkiai supjaustykite krapus. Česnaką sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 7
Į grybus, svogūnus ir pomidorus sudėkite majonezą, krapus ir česnakus. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 8
Vištieną sudėkite ant kepimo skardos ir aptepkite kečupu.
Žingsnis 9
Kiekvieną riekelę patepkite įdaru. Dėkite kepimo skardą į orkaitę 20-25 minutėms.
Žingsnis 10
Vištiena a la Parmigiano paruošta.
Kategorijos