Vištiena "A la pizzaiolo" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Vištiena "A la pizzaiolo"

Tai labai skanus ir kartu paprastas patiekalas. Jei norite nustebinti savo šeimą neišleisdami viso maisto produktų biudžeto, šis patiekalas yra būtent tai, ko jums reikia.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
143 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Vištiena "A la pizzaiolo" Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite griežinėliais, pievagrybius - griežinėliais, apkepkite sviesto ir augalinio aliejaus, alyvuogių aliejaus mišinyje, kol taps auksinės spalvos, skoniui sustiprinti galite įdėti grybų kubelių.

Žingsnis 2

Vištiena "A la pizzaiolo" Žingsnis 2
Iš keptuvės išimkite pakepintus grybus ir svogūnus. Vištienos filė supjaustykite plonais griežinėliais, apkepkite iš vienos pusės sviesto ir augalinio aliejaus mišinyje, pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Vištiena "A la pizzaiolo" Žingsnis 3
Apverskite filė, ant kiekvieno gabalėlio išdėliokite svogūnus ir grybus.

Žingsnis 4

Vištiena "A la pizzaiolo" Žingsnis 4
Supjaustykite mocarelą griežinėliais.

Žingsnis 5

Vištiena "A la pizzaiolo" Žingsnis 5
Uždėkite ant kiekvieno vištienos gabalėlio.

Žingsnis 6

Vištiena "A la pizzaiolo" Žingsnis 6
Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite šiek tiek vyno.

Žingsnis 7

Vištiena "A la pizzaiolo" Žingsnis 7
Uždėkite dangtį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos