Publikavimo data: 2025-08-18
Vištiena "A la pizzaiolo"
Tai labai skanus ir kartu paprastas patiekalas. Jei norite nustebinti savo šeimą neišleisdami viso maisto produktų biudžeto, šis patiekalas yra būtent tai, ko jums reikia.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite griežinėliais, pievagrybius - griežinėliais, apkepkite sviesto ir augalinio aliejaus, alyvuogių aliejaus mišinyje, kol taps auksinės spalvos, skoniui sustiprinti galite įdėti grybų kubelių.
Žingsnis 2
Iš keptuvės išimkite pakepintus grybus ir svogūnus. Vištienos filė supjaustykite plonais griežinėliais, apkepkite iš vienos pusės sviesto ir augalinio aliejaus mišinyje, pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Apverskite filė, ant kiekvieno gabalėlio išdėliokite svogūnus ir grybus.
Žingsnis 4
Supjaustykite mocarelą griežinėliais.
Žingsnis 5
Uždėkite ant kiekvieno vištienos gabalėlio.
Žingsnis 6
Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite šiek tiek vyno.
Žingsnis 7
Uždėkite dangtį.
Kategorijos