Vištiena "Aštri" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Vištiena "Aštri"

Vištiena pagal šį receptą būna labai minkšta, sultinga, traški, unikalaus aštraus skonio.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.88/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Vištiena "Aštri" Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite skersai pluošto nedidelėmis juostelėmis.

Žingsnis 2

Vištiena "Aštri" Žingsnis 2
Perkelkite filė juosteles į dubenį, įberkite šiek tiek druskos, garstyčių. Viską sumaišykite ir palikite 15-20 minučių.

Žingsnis 3

Vištiena "Aštri" Žingsnis 3
Suberkite miltus ir išmaišykite, kad miltai pasiskirstytų tolygiai.

Žingsnis 4

Vištiena "Aštri" Žingsnis 4
Kepkite nedidelėmis porcijomis po 5 minutes įkaitintame augaliniame aliejuje iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos