Vištiena aštriame medaus padaže. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Vištiena aštriame medaus padaže.

Tai savaitgalio patiekalas, kai norisi atsikvėpti po sunkios darbo savaitės. Susėskite su draugais ir skaniai pavalgykite negaišdami daug laiko gamindami.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.87/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Vištiena aštriame medaus padaže. Žingsnis 1
Nuplaukite vištieną. Įjunkite 180-200 laipsnių temperatūros orkaitę.

Žingsnis 2

Vištiena aštriame medaus padaže. Žingsnis 2
Šaukštą majonezo atskieskite stikline vandens, supilkite į vištieną, įpilkite sojų padažo. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Vištiena aštriame medaus padaže. Žingsnis 3
Įpilkite medaus. Išmaišykite. Jei medus cukringas, galite jį atskiesti majonezu stiklinėje šilto vandens.

Žingsnis 4

Vištiena aštriame medaus padaže. Žingsnis 4
Pagal skonį pagardinkite druska ir prieskoniais. Man patinka aštriai. Išmaišykite.

Žingsnis 5

Vištiena aštriame medaus padaže. Žingsnis 5
Įspauskite 2 skilteles česnako, išmaišykite.

Žingsnis 6

Vištiena aštriame medaus padaže. Žingsnis 6
Paskirstykite į formą.

Žingsnis 7

Vištiena aštriame medaus padaže. Žingsnis 7
Pašaukite į orkaitę ir kepkite 1 valandą 200 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos