Publikavimo data: 2025-08-18
Vištiena aštriame medaus padaže.
Tai savaitgalio patiekalas, kai norisi atsikvėpti po sunkios darbo savaitės. Susėskite su draugais ir skaniai pavalgykite negaišdami daug laiko gamindami.
Žingsnis 1
Nuplaukite vištieną. Įjunkite 180-200 laipsnių temperatūros orkaitę.
Žingsnis 2
Šaukštą majonezo atskieskite stikline vandens, supilkite į vištieną, įpilkite sojų padažo. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Įpilkite medaus. Išmaišykite. Jei medus cukringas, galite jį atskiesti majonezu stiklinėje šilto vandens.
Žingsnis 4
Pagal skonį pagardinkite druska ir prieskoniais. Man patinka aštriai. Išmaišykite.
Žingsnis 5
Įspauskite 2 skilteles česnako, išmaišykite.
Žingsnis 6
Paskirstykite į formą.
Žingsnis 7
Pašaukite į orkaitę ir kepkite 1 valandą 200 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos