Vištiena Boyarsky pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Vištiena Boyarsky

Švelni vištiena puikiai papildo bulves ir yra beprotiškai skani.
Gaminimo laikas
210 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Vištiena Boyarsky Žingsnis 1
Nuplaukite daržoves. Bulves supjaustykite plokštelėmis, o svogūnus - pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Vištiena Boyarsky Žingsnis 2
Nuo vištienos nupjaukite riebalų perteklių ir įtrinkite ją padažu: augaliniu aliejumi, prieskoniais, druska. Dėkite į šaldytuvą dviem valandoms.

Žingsnis 3

Vištiena Boyarsky Žingsnis 3
Sudėkite bulves ant kepimo skardos. Ant jų sudėkite svogūnus. Pagardinkite druska.

Žingsnis 4

Vištiena Boyarsky Žingsnis 4
Ant viršaus sudėkite gabalėliais supjaustytą vištieną. Aptepkite trupučiu majonezo. Kepkite 220 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol paruošite. Apie valandą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos