Publikavimo data: 2025-08-18
Vištiena čakhokhbili su kalendra
Skanus mėsos ir svogūnų patiekalas.
Žingsnis 1
Pirmiausia išverdame mėsą, padalijame ją į didelius gabalus.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, morkas - vidutinio dydžio griežinėliais, apkepkite truputį aliejaus.
Žingsnis 3
Sudėkite virtos mėsos gabalėlius ir lengvai pakepinkite, kol mėsa lengvai paruduos.
Žingsnis 4
Tada paruoškite padažą. Perkoškite sultinį ir į jį įpilkite 2 šaukštus pomidorų pastos. Išmaišykite ir palikite porą minučių, kad padažas užvirtų.
Žingsnis 5
Miltus sumaišykite su vėsiu vandeniu. Išmaišykite iki vientisos konsistencijos. Paruoštą mišinį supilkite į pomidorų masę ir palikite porai minučių pravėsti. Pagal skonį įberkite druskos ir raudonųjų pipirų.
Žingsnis 6
Sudėkite kepsnį į sultinį ir išmaišykite. Palikite dar porą minučių troškintis ant silpnos ugnies. Paruošta.
Kategorijos