Publikavimo data: 2025-08-18
Vištiena "Gedlibje" su grietine ir grietinėle
Skanus, sotus ir labai lengvai paruošiamas. Išbandykite šį receptą!
Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite dideliais gabalais.
Žingsnis 2
Kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Tada užpilkite verdančiu vandeniu ir troškinkite po dangčiu, kol suminkštės.
Žingsnis 4
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką.
Žingsnis 5
Išimkite vištieną iš keptuvės ir sudėkite svogūną, kad apkeptų, kol taps skaidrus, tada sudėkite česnaką.
Žingsnis 6
Apkepinus svogūnus ir česnakus, suberkite miltus ir dar minutę pakepinkite.
Žingsnis 7
Tada įpilkite grietinėlę ir grietinę, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir virkite apie tris minutes, kol sutirštės.
Žingsnis 8
Tada į šį padažą sudėkite vištieną, gerai apvoliokite ir troškinkite dar 5 minutes.
Kategorijos