Vištiena grietinėje su sūriu ir krapais orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Vištiena grietinėje su sūriu ir krapais orkaitėje

Vištiena yra vienas populiariausių paukščių, iš kurių ruošiami patiekalai. Vištieną galima naudoti kaip priedą prie pagrindinio patiekalo arba kaip pagrindinį patiekalą. Orkaitėje grietinėje su sūriu ir krapais kepta vištiena yra labai sultinga ir apetitiška.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
153 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.42/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Vištiena grietinėje su sūriu ir krapais orkaitėje Žingsnis 1
Supjaustykite filė nedideliais griežinėliais. Sudėkite į kepimo formą. Pagardinkite druska ir pipirais. Smulkiai supjaustykite krapus. Sudėkite krapus į grietinę ir įspauskite česnaką, išmaišykite. Vištieną aptepkite padažu. Ant viršaus uždėkite ananasų ir grybų. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Apibarstykite filė sūriu ir kepkite 180 laipsnių Celsijaus įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos