Vištiena grietinėlės padaže receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Vištiena grietinėlės padaže receptas

Jei dar neišbandėte visų vištienos filė gaminimo būdų, mes, kaip visada, skubame su receptu, kuris atskleis šį produktą iš naujos pusės. Šiuo atveju grietinėlės padažas turi tik vieną užduotį: padaryti vištienos filė švelnesnę nei minkšta. Padažas atlieka šį darbą.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
200 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištiena grietinėlės padaže receptas Žingsnis 1
Filė perpjaukite išilgai pusiau. Nulupkite ir susmulkinkite česnaką. Sūrį sutarkuokite vidutine tarka. Atskirkite čiobrelių lapelius nuo šakelių. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C ir paruoškite kepimo indą.

Žingsnis 2

Vištiena grietinėlės padaže receptas Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi ant vidutinės ugnies kepkite sūdytą filė, kol iškeps iki pusės.

Žingsnis 3

Vištiena grietinėlės padaže receptas Žingsnis 3
Sumaišykite grietinėlę, sūrį, česnaką, čiobrelių lapelius ir garstyčias.

Žingsnis 4

Vištiena grietinėlės padaže receptas Žingsnis 4
Perkelkite vištienos filė į kepimo indą, pabarstykite pipirais, užpilkite padažu ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 20 minučių.Į padažą įberkite vištienos prieskonių arba džiovintų bazilikų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos