Publikavimo data: 2024-02-04
Vištiena grietinėlės padaže receptas
Jei dar neišbandėte visų vištienos filė gaminimo būdų, mes, kaip visada, skubame su receptu, kuris atskleis šį produktą iš naujos pusės. Šiuo atveju grietinėlės padažas turi tik vieną užduotį: padaryti vištienos filė švelnesnę nei minkšta. Padažas atlieka šį darbą.
Žingsnis 1
Filė perpjaukite išilgai pusiau. Nulupkite ir susmulkinkite česnaką. Sūrį sutarkuokite vidutine tarka. Atskirkite čiobrelių lapelius nuo šakelių. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C ir paruoškite kepimo indą.
Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi ant vidutinės ugnies kepkite sūdytą filė, kol iškeps iki pusės.
Žingsnis 3
Sumaišykite grietinėlę, sūrį, česnaką, čiobrelių lapelius ir garstyčias.
Žingsnis 4
Perkelkite vištienos filė į kepimo indą, pabarstykite pipirais, užpilkite padažu ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 20 minučių.Į padažą įberkite vištienos prieskonių arba džiovintų bazilikų.
Kategorijos