Jei dar neišbandėte visų vištienos filė gaminimo būdų, mes, kaip visada, skubame su receptu, kuris atskleis šį produktą iš naujos pusės. Šiuo atveju grietinėlės padažas turi tik vieną užduotį: padaryti vištienos filė švelnesnę nei minkšta. Padažas atlieka šį darbą.
Žingsnis 1
Filė perpjaukite išilgai pusiau. Nulupkite ir susmulkinkite česnaką. Sūrį sutarkuokite vidutine tarka. Atskirkite čiobrelių lapelius nuo šakelių. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C ir paruoškite kepimo indą.
Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi ant vidutinės ugnies kepkite sūdytą filė, kol iškeps iki pusės.
Žingsnis 3
Sumaišykite grietinėlę, sūrį, česnaką, čiobrelių lapelius ir garstyčias.
Žingsnis 4
Perkelkite vištienos filė į kepimo indą, pabarstykite pipirais, užpilkite padažu ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 20 minučių.Į padažą įberkite vištienos prieskonių arba džiovintų bazilikų.