Publikavimo data: 2024-04-01
Vištiena grietinėlės padaže su sūriu
Vištienos krūtinėlė geriausiai tinka kepti vištieną grietinėlės ir sūrio padaže keptuvėje. Ši mėsa greitai iškepa ir dėl padažo būna sultinga. Rinkitės vienodos šviesiai rausvos spalvos filė. Mėsa turi būti tolygi, tanki ir jokiu būdu ne sluoksniuotis.
Žingsnis 1
Paimkite gilią keptuvę, supilkite į ją aliejų ir įkaitinkite ant didelės ugnies. Sudėkite griežinėliais supjaustytą vištieną, prieskonius ir maišydami kepkite, kol išsiskirs skystis, ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 2
Ant vištienos sudėkite svogūnus. Padidinkite kaitrą iki didžiausios. Toliau kepkite maišydami ingredientus.
Žingsnis 3
Kai filė apskrus, supilkite į keptuvę grietinėlę ir sumažinkite ugnį iki mažos. Išmaišykite ir supilkite tarkuotą sūrį. Kai tik sūris išsilydys, išjunkite kaitlentę.
Kategorijos