Vištiena grietinėlės padaže su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Vištiena grietinėlės padaže su sūriu

Vištienos krūtinėlė geriausiai tinka kepti vištieną grietinėlės ir sūrio padaže keptuvėje. Ši mėsa greitai iškepa ir dėl padažo būna sultinga. Rinkitės vienodos šviesiai rausvos spalvos filė. Mėsa turi būti tolygi, tanki ir jokiu būdu ne sluoksniuotis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Riešutai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištiena grietinėlės padaže su sūriu Žingsnis 1
Paimkite gilią keptuvę, supilkite į ją aliejų ir įkaitinkite ant didelės ugnies. Sudėkite griežinėliais supjaustytą vištieną, prieskonius ir maišydami kepkite, kol išsiskirs skystis, ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 2

Vištiena grietinėlės padaže su sūriu Žingsnis 2
Ant vištienos sudėkite svogūnus. Padidinkite kaitrą iki didžiausios. Toliau kepkite maišydami ingredientus.

Žingsnis 3

Vištiena grietinėlės padaže su sūriu Žingsnis 3
Kai filė apskrus, supilkite į keptuvę grietinėlę ir sumažinkite ugnį iki mažos. Išmaišykite ir supilkite tarkuotą sūrį. Kai tik sūris išsilydys, išjunkite kaitlentę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos