Publikavimo data: 2024-09-16
Vištiena, įdaryta kiaušiniais. Paprastas įspūdingo patiekalo receptas
Iš pirmo žvilgsnio įdaryta vištiena nėra nieko įdomaus, tačiau iš tiesų patiekalas pasirodo esąs gana neįprastas ir kartu labai skanus. Receptą sudaro minimalus produktų rinkinys ir kartu leidžia paruošti subtilų ir labai maistingą užkandį. Kiaušiniai puikiai dera su vištiena, sukurdami įdomų skonio balansą. O patiekalą papildo sultingi žalumynai, todėl jis tampa lengvesnis ir gaivesnis. Beje, užkandį galite paįvairinti įdarą papildydami daržovėmis.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti vištieną. Vištieną pasūdykite ir pabarstykite pipirais, tada iš visų pusių kruopščiai įtrinkite prieskoniais. Į atskirą dubenį įmuškite 2 kiaušinius, įberkite druskos ir lengvai suplakite. Mišinį atsargiai supilkite į tarpą tarp odos ir mėsos. Į kitą indą įmuškite likusius kiaušinius. Susmulkinkite žoleles ir sudėkite į kiaušinius. Mišinį lengvai suplakite, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Paruoštą faršą supilkite į skerdenos pilvo ertmę.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Vištieną atsargiai susiūkite, kad neišsiveržtų jos turinys. Įjunkite orkaitę, kad įkaistų iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Paruoštą vištieną perkelkite į kepimo skardą arba kepimo formą. Tada 1-2 valandoms įdėkite mėsą į orkaitę.
Kategorijos