Vištiena ir krevetės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Vištiena ir krevetės

Neįprastas patiekalas, kuriame dera paukštiena ir jūros gėrybės. Kepti vištienos filė gabalėliai ir tigrinės krevetės su švelniu grietinėlės padažu nepaliks abejingų. Šį patiekalą galima patiekti tiek atskirai, tiek kartu su garnyru, pavyzdžiui, bulvių koše ar ryžiais. Jam paruošti galite imti kokteilinių krevečių, patiekalas netaps prastesnis. Svarbiausia gaminant nepervirti ingredientų, kad jie išliktų sultingi ir minkšti.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
185 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, vėžiagyviai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištiena ir krevetės Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite 3-5 mm storio griežinėliais. Smulkiai supjaustykite petražoles.

Žingsnis 2

Vištiena ir krevetės Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite vištieną bei krevetes. Pagardinkite krevetes ir vištieną druska, juodaisiais pipirais ir paprika. Suberkite smulkintas petražoles. Kepkite kartu ant vidutinės ugnies 5-7 minutes.

Žingsnis 3

Vištiena ir krevetės Žingsnis 3
Į keptuvę supilkite grietinėlę. Troškinkite vištieną ir krevetes, kol padažas sutirštės. Paruoštą patiekalą papuoškite porų žiedais. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos