Publikavimo data: 2024-04-09
Vištiena ir krevetės
Neįprastas patiekalas, kuriame dera paukštiena ir jūros gėrybės. Kepti vištienos filė gabalėliai ir tigrinės krevetės su švelniu grietinėlės padažu nepaliks abejingų. Šį patiekalą galima patiekti tiek atskirai, tiek kartu su garnyru, pavyzdžiui, bulvių koše ar ryžiais. Jam paruošti galite imti kokteilinių krevečių, patiekalas netaps prastesnis. Svarbiausia gaminant nepervirti ingredientų, kad jie išliktų sultingi ir minkšti.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite 3-5 mm storio griežinėliais. Smulkiai supjaustykite petražoles.
Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite vištieną bei krevetes. Pagardinkite krevetes ir vištieną druska, juodaisiais pipirais ir paprika. Suberkite smulkintas petražoles. Kepkite kartu ant vidutinės ugnies 5-7 minutes.
Žingsnis 3
Į keptuvę supilkite grietinėlę. Troškinkite vištieną ir krevetes, kol padažas sutirštės. Paruoštą patiekalą papuoškite porų žiedais. Gero apetito!
Kategorijos