Publikavimo data: 2024-03-23
Vištiena ir pupelės sojų padaže
Kepti vištienos gabaliukai su šparaginėmis pupelėmis ir traškiomis saldžiomis morkomis sojų padaže - skanus azijietiško stiliaus patiekalas. Pridėkite bet kokio norimo garnyro, pavyzdžiui, ryžių ar makaronų. Vištiena su pupelėmis puikiai tinka pietums arba vakarienei. Šis lengvas ir mažai kalorijų turintis patiekalas patiks azijietiškos virtuvės mėgėjams ir tiems, kurie saugo savo figūrą.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite dideliais kubeliais.
Žingsnis 2
Vištieną sudėkite į dubenį, supilkite sojų padažą ir vištienos prieskonius. Išmaišykite. Palikite vištieną marinuotis 5-10 minučių.
Žingsnis 3
Kol vištiena marinuojama, morkas supjaustykite plonais šiaudeliais.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir 5 minutes kepkite vištienos filė ant didelės ugnies.
Žingsnis 5
Sumažinkite kaitrą iki vidutinės ir prie vištienos sudėkite morkas bei šparagines pupeles. Kartu troškinkite dar 5-7 minutes, kol vištiena iškeps. Morkos turi būti išvirtos iki al dente: jos turi būti kietos ir šiek tiek kietos. Pagardinkite pipirais.
Žingsnis 6
Paruoštą patiekalą pabarstykite sezamo sėklomis.
Kategorijos