Vištiena ir varškė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Vištiena ir varškė

Dėl varškės mėsa tampa sultinga, labai švelni ir sveika. Labai paprasta ir greita skanios vakarienės versija.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
196 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Vištiena ir varškė Žingsnis 1
Susmulkinkite žoleles peiliu. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Sudėkite varškę ir pusę tarkuoto sūrio, išmaišykite. Suformuokite tankius rutuliukus pagal šlaunelių skaičių, 8 vnt.

Žingsnis 2

Vištiena ir varškė Žingsnis 2
Šlauneles pasūdykite, papipirinkite ir pabarstykite paprika.

Žingsnis 3

Vištiena ir varškė Žingsnis 3
Ant vienos pusės dėkite varškės rutuliukus, šiek tiek suplokite, uždenkite kita šlaunelių puse. Užspauskite dantų krapštuku.

Žingsnis 4

Vištiena ir varškė Žingsnis 4
Ištepkite formą aliejumi ir sudėkite į ją šlauneles. Viršų patepkite grietine. Pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 30 minučių. Išimkite, apibarstykite likusiu sūriu ir dar 10 minučių pašaukite į orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos