Publikavimo data: 2025-08-19
Vištiena ir varškė
Dėl varškės mėsa tampa sultinga, labai švelni ir sveika. Labai paprasta ir greita skanios vakarienės versija.
Žingsnis 1
Susmulkinkite žoleles peiliu. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Sudėkite varškę ir pusę tarkuoto sūrio, išmaišykite. Suformuokite tankius rutuliukus pagal šlaunelių skaičių, 8 vnt.
Žingsnis 2
Šlauneles pasūdykite, papipirinkite ir pabarstykite paprika.
Žingsnis 3
Ant vienos pusės dėkite varškės rutuliukus, šiek tiek suplokite, uždenkite kita šlaunelių puse. Užspauskite dantų krapštuku.
Žingsnis 4
Ištepkite formą aliejumi ir sudėkite į ją šlauneles. Viršų patepkite grietine. Pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 30 minučių. Išimkite, apibarstykite likusiu sūriu ir dar 10 minučių pašaukite į orkaitę.
Kategorijos