Vištiena, kepta pesto padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Vištiena, kepta pesto padaže

Pesto padažas suteiks patiekalui nepakartojamą aromatą ir skonį.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
196 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Vištiena, kepta pesto padaže Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite išilgai plonesniais griežinėliais, sudėkite juos ant kepimo skardos, pabarstykite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Vištiena, kepta pesto padaže Žingsnis 2
Apšlakstykite pesto padažu ir citrinos sultimis.

Žingsnis 3

Vištiena, kepta pesto padaže Žingsnis 3
Uždenkite folija ir 30 minučių pašaukite į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Žingsnis 4

Vištiena, kepta pesto padaže Žingsnis 4
Tada ištraukite, nuimkite foliją, apibarstykite sūriu ir dar 10 minučių pašaukite į orkaitę.

Žingsnis 5

Vištiena, kepta pesto padaže Žingsnis 5
Atlikta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos