Vištiena, kepta prieskoniuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Vištiena, kepta prieskoniuose

Mėgstu vištieną bet kokiame derinyje, o ypač su šiais prieskoniais. Šis receptas buvo sukurtas bandymų ir klaidų būdu
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
201 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Vištiena, kepta prieskoniuose Žingsnis 1
Česnaką supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Vištiena, kepta prieskoniuose Žingsnis 2
Perpjaukite blauzdas ir įdėkite česnaką.

Žingsnis 3

Vištiena, kepta prieskoniuose Žingsnis 3
Dubenyje sumaišykite likusius ingredientus. Padėkite į šaldytuvą bent 15 minučių.

Žingsnis 4

Vištiena, kepta prieskoniuose Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Į kepimo indą įdėkite blauzdas. Dėkite į orkaitę 20 minučių, po 20 minučių kojas apverskite ir palikite orkaitėje dar 20-25 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos