Vištiena, kepta su moliūgais, morkomis ir citrina pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-13

Vištiena, kepta su moliūgais, morkomis ir citrina

Vištiena, kepta su moliūgais, yra rusų virtuvės patiekalas. Jame gausu baltymų ir mikroelementų, o dėl moliūgų ir morkų patiekale yra daug A ir B grupės vitaminų, kurie padeda gerinti regėjimą ir stiprinti imunitetą.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištiena, kepta su moliūgais, morkomis ir citrina Žingsnis 1
Paimkite nuluptą moliūgą ir supjaustykite jį vidutinio dydžio kubeliais. Morkas supjaustykite maždaug 1 cm storio apskritimais. Nuluptą svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais, o citriną - plonais griežinėliais. Vištienos šlauneles sudėkite į gilų dubenį, kuriame bus patogu marinuoti, ir sumaišykite.

Žingsnis 2

Vištiena, kepta su moliūgais, morkomis ir citrina Žingsnis 2
Sudėkite moliūgą, svogūną, morką ir citrinos griežinėlius į dubenį su kumpio koteliais. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite prieskoniais. Įpilkite majonezo ir kečupo ir gerai išmaišykite. Viską sudėkite į virtuvinę rankovę ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 40 minučių. Tada išimkite, perpjaukite rankovę ir dar 10 minučių pašaukite į orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos