Publikavimo data: 2024-10-13
Vištiena, kepta su moliūgais, morkomis ir citrina
Vištiena, kepta su moliūgais, yra rusų virtuvės patiekalas. Jame gausu baltymų ir mikroelementų, o dėl moliūgų ir morkų patiekale yra daug A ir B grupės vitaminų, kurie padeda gerinti regėjimą ir stiprinti imunitetą.
Žingsnis 1
Paimkite nuluptą moliūgą ir supjaustykite jį vidutinio dydžio kubeliais. Morkas supjaustykite maždaug 1 cm storio apskritimais. Nuluptą svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais, o citriną - plonais griežinėliais. Vištienos šlauneles sudėkite į gilų dubenį, kuriame bus patogu marinuoti, ir sumaišykite.
Žingsnis 2
Sudėkite moliūgą, svogūną, morką ir citrinos griežinėlius į dubenį su kumpio koteliais. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite prieskoniais. Įpilkite majonezo ir kečupo ir gerai išmaišykite. Viską sudėkite į virtuvinę rankovę ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 40 minučių. Tada išimkite, perpjaukite rankovę ir dar 10 minučių pašaukite į orkaitę.
Kategorijos