Vištiena, kepta su moliūgais, morkomis ir citrina pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-13

Vištiena, kepta su moliūgais, morkomis ir citrina

Vištiena, kepta su moliūgais, yra rusų virtuvės patiekalas. Jame gausu baltymų ir mikroelementų, o dėl moliūgų ir morkų patiekale yra daug A ir B grupės vitaminų, kurie padeda gerinti regėjimą ir stiprinti imunitetą.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Vištiena, kepta su moliūgais, morkomis ir citrina Žingsnis 1
Paimkite nuluptą moliūgą ir supjaustykite jį vidutinio dydžio kubeliais. Morkas supjaustykite maždaug 1 cm storio apskritimais. Nuluptą svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais, o citriną - plonais griežinėliais. Vištienos šlauneles sudėkite į gilų dubenį, kuriame bus patogu marinuoti, ir sumaišykite.

Žingsnis 2

Vištiena, kepta su moliūgais, morkomis ir citrina Žingsnis 2
Sudėkite moliūgą, svogūną, morką ir citrinos griežinėlius į dubenį su kumpio koteliais. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite prieskoniais. Įpilkite majonezo ir kečupo ir gerai išmaišykite. Viską sudėkite į virtuvinę rankovę ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 40 minučių. Tada išimkite, perpjaukite rankovę ir dar 10 minučių pašaukite į orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos