Vištiena, kepta su pesto padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Vištiena, kepta su pesto padažu

Mėgstu receptus orkaitėje. Ryte ką nors marinuoji, vakare dedi į orkaitę ir turi puikią vakarienę. Vištienos skerdeną galite pjaustyti patys arba galite įsigyti porcijuotas šlauneles ir sparnelius.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
192 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
13 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Vištiena, kepta su pesto padažu Žingsnis 1
Vištieną marinuokite sojų padažo, prieskonių, alyvuogių aliejaus ir paruošto pesto padažo mišinyje. Palikite marinuotis šaldytuve kelioms valandoms, o geriausia - per naktį.

Žingsnis 2

Vištiena, kepta su pesto padažu Žingsnis 2
Jei vištiena buvo šaldytuve, išimkite ją likus valandai iki kepimo.

Žingsnis 3

Vištiena, kepta su pesto padažu Žingsnis 3
Perkelkite vištieną į indą su dangčiu. Pašaukite į orkaitę 30 min. ant didžiausios kaitros, paskui valandą ant mažiausios kaitros.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos